‘Виховання почуття патріотизму в шкільної молоді: погляд громадськості та офіційної влади’

З метою формування почуття патріотизму у підростаючого покоління, набуття школярами знань, умінь та навичок, необхідних захиснику Батьківщини, виховання громадянських якостей в учнівської молоді Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України  і  Міністерством оборони України ініціюються та проводяться низка заходів: від розробки Концепції з національно-патріотичного виховання до впровадження ігрових форм роботи з учнівською молоддю, зокрема «Сокіл» («Джура») та «Зірниця».

Про те, яких результатів досягнули державні чинники і що треба зробити для  покращення їхньої роботи, які шляхи є для активізації громадськості у справі патріотичного виховання української молоді буде йти мова на зустрічі фахівців-експертів та представників громадськості, зокрема молодіжних патріотичних організацій, за круглим столом, що відбудеться 7 лютого 2012 року від 14 до 16 год.

Тема круглого столу: “Виховання почуття патріотизму в шкільної молоді: погляд громадськості та офіційної влади”

До розгляду пропонуються питання:

1. Національно-патріотичне виховання молоді в Україні станом на 2012 рік.

2. Роль громадськості в процесі виховання патріотизму в шкільної молоді (доповіді лідерів молодіжних організацій – МНК, СУМвУ, Пласт, козацьких організацій, ТСОУ, )

3. Ініціативи влади з впровадження патріотичного виховання. Гра “Зірниця”: ефективний крок чи рудимент радянського минулого?

Організатори зустрічі: Українська інформаційна служба (УІС), Міжнародна благодійна установа “Центр національного відродження”

Місце проведення зустрічі: м.Київ, вул. Ярославів Вал, 9, конференц-зал УІСу.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа