Гірський курорт Ворохта

Ворохта є дивовижним курортом в Карпатах. Багато туристів часто відвідують саме це місце через неймовірної краси місцевості. Гуцульський старовинний селище прославлений природою виняткової краси. Тут чисте гірське повітря, аромат хвої, комфорт і затишок. Зупинитися ви зможете в готелі “Ворохта 365”, який гостинно зустрічає всіх відвідувачів.

У зимовий період любителі лижного відпочинку з задоволенням відправляються за черговою порцією емоцій. Влітку тут як ніколи красиво. Якщо піднятися на гірські вершини, то можна відобразити незабутні краєвиди та отримати задоволення від захоплюючого виду.

Смт Ворохта перебувати в Яремчанському районі на річці Прут. Населений пункт є курортом серед лісу на схилах Карпат. Ворохта відома як здравниця, куди їдуть українці та іноземці не тільки для відпочинку, але і з метою оздоровлення. Пейзажі, відмінний клімат і мінеральні джерела – головна визначна пам’ятка місцевості.

Що подивитися?

Унікальна пам’ятка Ворохти – дерев’яна церква Різдва Богородиці. Побудована без єдиного цвяха, вона привертає увагу всіх, хто приїхав на курорт. На стінах є унікальні фрагменти. Також, є можливість побачити кам’яний міст з арками – він найдовший в Європі. Неподалік від Ворохти розташовується знаменитий курорт Буковель.

Зимовий і літній курорт

У Івано-Франківській області Ворохта є найбільш відвідуваною туристичною зоною. Туристи приїжджають сюди в будь-який сезон і залишаються задоволеними. Сприятливі умови дозволяють займатися спортом в будь-який час року. Хочете на лижі? Приїжджайте взимку! Є бажання зробити масу цікавих знімків, пройти оздоровлення та просто помилуватися природою? Тоді, ласкаво просимо влітку!

Хвойний запах витає в повітрі гірського курорту – це саме вабить, що може бути в такій місцевості. Якщо ви страждаєте від захворювань дихальних органів, тоді вам сюди.

З Ворохти багато туристів починають своє сходження на найвищу точку України – Говерлу. Ви не тільки можете оздоровитися, а й відправитися в захоплюючу подорож, похвалитися сходженням на вершину. Біля підніжжя Говерли ви побачите неймовірні пейзажі, які зможете тут же відобразити.

Ворохта вітає своїх гостей зонами відпочинку і ресторанами з традиційними стравами. Українська гуцульська кухня зможе здивувати навіть тих, хто думав, що пробував все.

Додому ви зможете привезти безліч сувенірів, які будуть нагадувати про фантастичну подорож в один з кращих куточків країни.

 

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа