Гіркін і Безлєр щезли з Горлівки, а “Боцман” погрожує підірвати Фірташевий хімкомбінат

Ключові польові командири ДНР Ігор Гиркин та Ігор Безлер (Бєс) зникли в невідомому напрямку, але ситуація в районі Горлівки сьогодні набуває загрозливого для всієї України характеру.

Про це в коментарі «Хвилі» заявив переговорник генерал-полковник запасу Володимир Рубан, який займається обміном військовополонених.

За його інформацією, після втечі Ігоря Безлера влада в Горлівці перейшла до польового командираз кличкою «Боцман».

«Сьогодні українська армія перейшла в наступ в районі Горлівки, обстрілюючи позиції терористів, в тому числі, з Градів і гармат. Це призвело до того, що в місті почалася паніка, оскільки місцеві жителі не були готові до такої ситуації », – стверджує він.

«Найнебезпечніше, що “Боцман” погрожує підірвати горлівський “Стирол”, а також інші небезпечні виробництва, якщо українська армія не припинить обстрілювати позиції бойовиків», – говорить Рубан. Він також додав, що впродовж тижня в регіоні буде східний вітер, який пожене небезпечну хмару на захід, якщо бойовики зважаться на такий жахливий крок.

Редакції Українського погляду таке твердження здається простим шантажем, оскільки раніше ми отримали інформацію від керівництва хімкомбінату, що “ПАТ “Концерн “Стирол” в цілях безпеки своїх співробітників і всіх жителів регіону тимчасово призупинив роботу всіх великотоннажних виробництв. Призупинено випуск аміаку і його похідних: карбаміду, селітри і КАС. Також повністю звільнено аміакосховище, на підприємстві вироблено весь аміак.”

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа