“Гайдамаки” вирушають в тур по Європі

Вже зовсім скоро серця європейців знову заб’ються в такт українській музиці! У березні гурт «Гайдамаки» вирушає у великий європейський тур. Угорщина, Чехія, Австрія, Німеччина та Польща вже чекають! У планах – 15 концертів.

Розпочнуть євротур «Гайдамаки» 3 березня із виступу в українському Ужгороді, наступного дня попрямують до Будапешту. Далі траса туру пройде через Відень, Брно, Пілзень, Мюнхен, Берлін, Гамбург.

До речі, у Гамбурзі «Гайдамаки» виступлять на великому кораблі «MS Stubnitz», що кинув якір у Гамбургському морському порті, перетворившись на культовий музичний клуб.

Закінчиться європейський тур гурту «Гайдамаки» 15 березня концертом у польському містечку Ольштин.

Впродовж туру радуватимуть «Гайдамаки» європейців як добрими старими піснями, так і зовсім новими, над якими гурт зараз якраз працює і у яких продовжує звучати український мелос. Також зіграють «Гайдамаки» і пісні з минулорічного альбому «УкрОп» та баладу «Осінь Літу Наснилась» з кінофільму «Легенди про княгиню Ольгу». «Гайдамаки» вкотре не словом, а ділом долучаться до великої справи Європейської інтеграції України, адже ніде культурний обмін не відбувається настільки потужно, як на запальному концерті козацького гурту, який європейці завжди порівнюють із кращими світовими колективами.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа