Фракція Порошенка хоче змінити “Закон Савченко”, а саму Надію відіслати на виховання

Регламентний Комітет має дати оцінку заявам Надії Савченко.

Про це, під час засідання ВР, заявила народний депутат з фракції Партії «Блок Петра Порошенка» Тетяна Ричкова.

«Учора народний депутат із фракції «Батьківщина» Надія Савченко, під час розгляду законопроектів, що виправляли її законотворчість, продемонструвала всім рівень своєї «вихованості» та «спроможності» у парламентаризмі. Від імені фракції БПП я звертаюся до Голови Верховної Ради України Андрія Парубія. Я вважаю, що така поведінка у стінах вищого законодавчого органу України паплюжить не тільки Верховну Раду. Я переконана, що представник партії «Батьківщина» пані Савченко у такий спосіб – свідомо або несвідомо – допомагає Кремлю у їхній інформаційній війні проти України. Адже всім відомо, що теза про неспроможність української влади транслюється через усі російські ЗМІ.

Я наполягаю на тому, що подібні вчинки і  заяви мають бути розглянуті на регламентному комітеті парламенту. Я впевнена, що за порушення депутатської етики, мають застосовуватись штрафи включно до заборони присутності депутата на кількох засіданнях парламенту», – заявила Ричкова.

Вона також зауважила, що фракція БПП вимагає від представника фракції «Батьківщина», що очолює Комітет з питань правоохоронної діяльності, включити до порядку денного засідання Комітету й розглянути урядовий законопроект №5259, що запобігає звільненню злочинців, убивць і ґвалтівників із місць позбавлення волі.

«Це потрібно зробити для того, щоб уже завтра, у четвер, включити його до порядку денного.Фракція БПП не допустить подальшого розповзання по Україні цієї ракової пухлини – цих людей, які ґвалтують наших дітей.

І наостанок хочу нагадати представнику партії «Батьківщина» пані Савченко, що багато хто з Ваших колег, захищали Вас і боролись щоб визволити Вас з російської в’язниці, тому майте, будь-ласка, повагу до своїх колег і до себе, в першу чергу», – підкреслила  Тетяна Ричкова.

Received: from webmail.uh.ua [93.190.43.23]; Wed, 16 Nov 2016 11:18:04 +0200

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа