Форум Видавців: від антипутінського перекладача до показу фільму «Полон»

Персона Форуму. Ганс Боланд. Нідерландський перекладач-славіст та письменник Ганс Боланд відмовився приймати медаль Пушкіна з рук Путіна, назвавши його загрозою для планети.

http://bit.ly/1Oy9FVK

Персона Форуму. Катя Петровська. Письменниця українського походження Катя Петровська отримала минулого тижня італійську літературну нагороду Strega Europeo 2015 за роман «Можливо Естер», а уже у вересні буде презентувати його на Форумі видавців.

http://bit.ly/1KuXR8O

Персона Форуму. Віталь Рижкоу. Не вперше на Львівському міжнародному літературному фестивалі виступить білоруський поет Віталь Рижкоу, але тут завжди є зацікавленні у його поезії.

http://bit.ly/1MsOGp1

На Форумі видавців відбудеться допремєрний показ фільму «Полон». У межах кіно програми 22 Форуму видавців покажуть фільм Анатолія Матешка «Полон», який представили цього року на Кіноринку Каннського кінофестивалю.

http://bit.ly/1VKEJXV

11. МОЛОДА РЕСПУБЛІКА ПОЕТІВ. Оголошено відкритий конкурс. Запрошуємо молодих україномовних поетів випробувати свої сили і взяти участь у конкурсі.

http://bit.ly/1Sb9Xbw

Персона Форуму. Богдан Задура. Відомий польський поет, прозаїк, літературний критик і перекладач (окрім української, перекладає з англійської, угорської та російської мов). Завдяки Задурі поляки можуть читати твори Андруховича, Жадана, Бондаря, Сливинського, Білоцерківець та багатьох інших українських письменників.

http://bit.ly/1MTowcV

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа