Форум видавців навчатиме учасників авторського права

bookforum2316-17 вересня у межах 23-го Форуму Видавців у Львові відбудеться практикум з авторського права у видавничій галузі «Твій скарб».

Авторське право й інтелектуальна власність в Україні та поза її межами, законодавчі та нормативно-правові акти, договірні відносини і судова практика, купівля-продаж і промоція авторських прав, схеми, обмін досвідом та практичні поради, і на завершення – панельне обговорення «Створення відкритого реєстру прав в Україні». Таку програму пропонують учасникам Практикум із авторського права у видавничій галузі в Україні «Твій скарб».

«На Практикумі з авторського права «Твій Скарб», що відбудеться у межах Форуму видавців 16-17 вересня, ви зможете дізнатися, як захистити, купити або придбати авторські права на літературний твір в Україні та за кордоном, як правильно укласти угоду або ж отримати компенсацію за порушення вашого авторського права, отримати практичні поради та відповіді на конкретні питання у запрошених експертів та юристів. Події Практикуму будуть цікаві й корисні авторам, перекладачам, літературним агентствам, молодим видавництвам й усім, хто стикається з проблемами авторського права у видавничій галузі. Для кожного учасника події ми також підготуємо інформаційний пакет, що міститиме усі матеріали, схеми та тези Практикуму» – коментує координаторка програми Поліна Городиська.

Серед спікерів Практикуму:
Олена Орлюк, директорка НДІ інтелектуальної власності Національної академії правових наук України, професор, доктор юридичних наук, Володимир Коноваленко, патентознавець, консультант в сфері авторського права; Лілія Олійник, головний юрисконсульт Адвокатського об’єднання «Джі Ес Партнерс» тощо, представники українських видавництв (Видавництва Старого Лева, Клубу Сімейного Дозвілля, видавництв «Фолiо», «Наш Формат», «Кальварія», «Vivat», Навчальної книги «Богдан», «Нора-Друк») та закордонні видавці.

Для участі у практикумі, потрібно зареєструватись до 31 серпня 2016 року за посиланням.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа