Форум українських справ «Патріотизм – основа національної безпеки»

14 червня з ініціативи Всеукраїнського громадського об’єднання «Українська справа» та Міжнародної благодійної установи «Центр Національного Відродження» у Києві пройде 4-й Форум українських справ. Зважаючи на сьогоднішні виклики перед Українською державою і суспільством, темою Форуму обрано «Патріотизм – основа національноїбезпеки». Місцем його проведення став Національний музей Збройних сил України, що на вулиці Грушевського в м.Києві. Початок о 10.00
Захід проводиться з метою привернення суспільної уваги до потреби розвитку патріотизму громадян України, а також до проблем зміцнення національної безпеки і обороноздатності нашої держави.
Завданнями Форуму є обмін досвідом, зміцнення та налагодження контактів між громадськими організаціями, експертними колами, політичними силами у справі патріотичного виховання та національної безпеки.
Попередньо заплановано розглянути низку питань, пов’язаних із формуванням і вдосконаленням системи патріотичного виховання, виконання військового обв’язку, залучення широких кіл суспільства до оборони держави. Також будуть представлені конкретні проекти, справи які реалізовують громадські організації у сфері військово-патріотичного виховання.
Програмою передбачено два блоки питань:
БЛОК 1:
ЯК ЗАХИЩАТИ УКРАЇНУ?
Питання на обговорення:
– Спроможність нинішнього сектору безпеки і оборони захистити Україну;
– Шляхи реформування військової організації України
– Участь громадськості у захисті держави
БЛОК 2:
ЯК ВИХОВУВАТИ ПАТРІОТІВ УКРАЇНИ?
Питання на обговорення
– Якою має бути роль держави і громадськості у патріотичному вихованні молоді і дорослих;
– Яка концепція патріотичного виховання потрібна Україні;
– Культивування патріотизму в інформаційному просторі України
Організатори запрошують громадські організації, ініціативи долучитись до проведення Форуму і представити на ньому власні напрацювання та пропозиції щодо розвитку патріотичного виховання та реформування військової організації України.
Контакти для інформації та співпраці:
тел..: 095-5346788, 097-2219670
e-mail: [email protected]

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа