Фонд оборони України оголосив про збір коштів для Сибірського батальйону

xzobrazhennya-whatsapp-data_-2023-12-12-o-13.56.55_a64cdb43-768x401.jpg.pagespeed.ic.ezoZ3Hy47D

12 грудня 2023 року розпочато збір коштів для підтримки Сибірського батальйону. Про це повідомили на офіційній сторінці Фонду оборони України у мережі Facebook. Такого типу збір проводиться в Україні вперше.
“До нас звернулися за допомогою у забезпеченні необхідним військовим спорядженням і амуніцією представники Сибірського батальйону — підрозділу, який сформовано в складі Інтернаціонального легіону Збройних Сил України, – йдеться у повідомленні ФОУ. – Батальйон вже пройшов бойове хрещення на Авдіївському напрямку. В його складі служать уродженці Сибіру: буряти, якути та представники інших поневолених народів, які не схотіли стати імперським “гарматним м’ясом”, а зробили свідомий вибір — воювати за Україну.
“Сибірський батальйон” – це прообраз визвольних армій поневолених народів, які, після перемоги України у війні, звільнятимуть рідні землі від московського ярма, виборюючи їх незалежність.
Організація Українських Націоналістів (бандерівська), яка відновила роботу Фонду оборони України, віддавна відома підтримкою боротьби поневолених народів. Створення і багатолітня діяльність Антибольшовицького Блоку Народів, формування національних військових підрозділів у складі УПА — лише основні штрихи такої роботи.
Настав час відродити добру традицію підтримки збройних формувань поневолених народів, які борються за нашу і свою Свободу!

Ми підтримуємо прагнення інших народів до незалежності та боротьби з росією. Тож відкриваємо великий збір на екофлоу, інвенторні генератори та інше спорядження і потреби для облаштування діяльності батальйону”, – наголошують у повідомленні ФОУ-Фонду ОУН.

🎯Мета збору: 350 000 грн
РЕКВІЗИТИ:
🔗Посилання на банку:
https://send.monobank.ua/jar/6p39wagz8z (активне посилання в шапці профілю)
💳Номер картки банки
5375 4112 1069 8804

Facebook

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа