Фонд імені Кадирова надав допомогу Луганську

29 липня фонд імені Героя Росії Ахмата-Хаджі Кадирова на прохання лідера Чечні прийняв рішення надати допомогу східним районам України, в яких йдуть військові дії. Для цього керівництво виділило 7,5 мільйона доларів США. Бойовикам ЛНР вже було відправлено 67 генераторів. Нагадаємо, в Луганську через постійні обстрілів терористів виведені з ладу підстанції. У місті більше тижня немає електрики. Крім генераторів, чеченський фонд придбав для ЛНР медикаменти, які зараз готують до відправки. Також в Луганськ відправляться операційні столи та реанімобілі.
Як повідомлялося раніше, на території Росії йде відкрита кампанія зі збору коштів для бойовиків Донбасу. Суми, на які закуповуються медикаменти, продовольство, обмундирування і навіть зброю, обчислюються мільйонами.

informator

Еге ж.”Через постійні обстрілів терористів виведені з ладу підстанції. У місті більше тижня немає електрики.” Тому “Бойовикам ЛНР вже було відправлено 67 генераторів.”  Спочатку бійці Кадирова розстрілють підстанції, а потім він з фонду імені свого батька посилиє генератори. Логіка кремлівської війни.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа