Фестиваль «Мир нашому дому!» відкритий для талантів

DSC_1067

Асоціація «Східне партнерство», яка займається організацією і проведенням фестивалю «Мир нашому дому!», доклала всіх зусиль, щоб його програма була по-справжньому святковою, яскравою і різноманітною. Основна ідея фестивалю – допомогти знайти взаєморозуміння, налагодити міцні дружні відносини між жителями різних регіонів України, стверджуючи своєю творчістю ідею толерантності, добра і миру.

Глядачі побачать виступи талантів Луганщини, Донеччини та Києва, в концерті візьмуть участь як аматорські колективи, так і професійні виконавці.

Серед учасників – переможниця всеукраїнських та міжнародних конкурсів, володарка унікального голосу Марго Сокур. Наймолодшій учасниці фестивалю Вероніці Перепелиці всього вісім років, але вона вже займається вокалом і грою на гітарі. Обожнює малювати та пише вірші. Чарівна киянка Дарина Краєвська – актриса, модель і співачка – з величезною любов’ю дарує свій талант публіці. Скрипаль Кирило Гусар переконаний, що музика здатна не тільки об’єднати людей, але ще і зробити їх щасливими.

Талановита українська співачка Олена Яловик – приклад безмежної любові до свого краю, переможниця Міжнародного телерадіофестивалю «Прем’єра пісні». Олена прославила рідну Луганщину і своє місто Лисичанськ, ставши фіналісткою телепроекту «Народна Зірка» на каналі ТРК «Україна». У день відкриття фестивалю в її виконанні прозвучать пісні, які люблять і співають по всій Україні, зокрема, пролунає пісня «Шахтарська душа», що стала неформальним гімном Донбасу.

У концерті візьмуть участь співаки і музиканти, вокальні та танцювальні колективи.

Відкриття фестивалю «Мир нашому дому!» і великий святковий концерт відбудеться 25 липня, о 12-00 в Парку Перемоги Дніпровського району міста Києва.

Асоціація «Східне партнерство» запрошує всіх на свято!

Прес-служба Асоціації «Східне партнерство»

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа