ФБР пропонує $250000 за добру справу. Здайте Пріґожина

Ордер на арешт Федеральний окружний суд США видав ще три роки тому, просто Трамп мав ідею-фікс подружитися з Путіним, і адмінресурсом гальмував розвиток справи. Зараз ніяких перешкод немає. Ми вам даємо український текст, він є на сайті ФБР (не забувайте, Україна є стратегічний союзник США!).

PrigozhinUkrainian1

ФБР розшукує Євгена Вікторовича Пригожина за те, що в період з початку 2014 року по 16 лютого 2018 року в Вашингтоні, округ Колумбія, він ймовірно був причетним до злочинної змови, метою якої було вчинення шахрайства проти США шляхом створення умов які послабили, створили перешкоди або підірвали законну діяльність Федеральної виборчої комісії, Міністерства юстиції США та Державного департаменту США. Пригожин був основним джерелом фінансування діяльності компанії «Агентство інтернет-досліджень» (IRA), яка знаходиться в Санкт-Петербурзі. Слідством також вважається, що Пригожин керував та одобрював оперативну діяльність компанії по втручанню у політичний та виборчий процес США, включаючи придбання американського комп’ютерного серверного простору, створення сотень неіснуючих в дійсності віртуальних осіб та використання незаконно присвоєної ідентифікаційної інформації осіб з США. Метою цієї діяльності було набуття впливу на думку значної кількості американців з подальшою метою втручання у політичну систему США, включаючи у хід президентських виборів 2016 р.

16 лютого 2018 р. Федеральний окружний суд США в Вашингтоні, округ Колумбія, видав ордер на арешт Євгена Вікторовича Пригожина після того, як йому були висунуті обвинувачення у вступі в злочинну змову з метою вчинення шахрайства проти США.

І останнє:

PrigozhinUkrainian2

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа