Фарбування волосся – простий та безпечний спосіб змінити зовнішність

Якщо ви схожі на більшість жінок, імовірніше, ви пробували фарбувати волосся в новий колір раз або два в житті. Жага до експериментів та бажання виглядати краще – головні рушійні сили зміни зовнішності. На щастя, вони можуть бути цілком вдалими та безпечними, якщо доручити виконання такого завдання фахівцям своєї справи. 

Фарбування волосся дозволяє:

  • «освіжити» зовнішність та візуально помолодшати;
  • збільшити об’єм;
  • покращити блиск пасом;
  • підкреслити риси обличчя.

Зважуючись на такий відповідальний крок, не варто намагатися самостійно працювати над зовнішністю. Експерименти з фарбою для волосся з найближчого магазину дуже часто виявляються невдалими та лише псують пасма. Такі засоби містять сталий склад, який доведеться використовувати кожному без винятку покупцю. При цьому вони не створені спеціально для фарбування саме вашого типу та кольору волосся. Через це результат може бути неочікуваним.

Краще звернутися до професіоналів, які допоможуть безпечно змінити зовнішність та отримати потрібний результат одразу. Вони працюють із професійними засобами, що дозволяє додавати потрібні відтінки кольору, окремо знебарвлювати пасма та застосовувати безпечний процент окиснювача для досягнення бажаного результату. До того ж майстер у салоні може контролювати фарбування та вчасно припинити процес, не допустивши надмірного висушування пасом.

farbuvannya-volossyaБ’юті-процедури, які допоможуть зекономити ваш час

Необхідність регулярно фарбувати волосся – те, що може відштовхнути від цієї ідеї на самому початку. Через те, що пасма постійно відростають, зачіска з часом починає виглядати неохайно. Частота візитів до перукаря залежить від швидкості їхнього росту, а також вибраного вами стилю. Проте фарбування волосся https://fastline.studio/services/coloring/ може не бути надто обтяжливим, якщо ви вибрали правильний салон краси. Наприклад, у Fast Line Studio вам запропонують декілька послуг одночасно. До складу сету можуть бути включені:

  • манікюр;
  • педикюр;
  • фарбування та стрижка;
  • догляд за бровами.

Завдяки використанню спеціальних японських крісел у Fast Line Studio одночасно декілька фахівців можуть працювати над зовнішністю клієнта. Це дуже зручно, адже вам не треба буде записуватися послідовно до кількох майстрів. За одне відвідування, яке триває від 1,5 до 3 годин (залежновід типу та особливостей виконуваних процедур), ви можете повністю доглянути за собою. 

Салони Fast Line Studio відрізняються ще й зручним розташуванням. Вони працюють у столиці за адресами:

  • вул. Максимовича 26-б, оф. 447;
  • вул. Богданівська, 7-г, приміщення 1–3.

Розташування біля метро дозволяє клієнтам вибирати найзручніший спосіб доїзду.

loreal

Як фарбувати волосся для того, щоб зберегти його якість

Фарба дійсно може завдати шкоди натуральному волоссю, призвести до його ламкості та випадіння. Проте багатьом жінкам вдається досить добре подолати цю проблему. Перше, що вам необхідно, – вибирати найбезпечніші, але водночас дієві засоби. Краще в цьому питанні довіритися фахівцям своєї справи. Наприклад, у Fast Line Studio використовують лише професійні фарби для волосся ТМ Goldwell. А оскільки майстри володіють різними техніками, то зможуть за вашим бажанням підібрати найменш травматичний спосіб зміни зовнішності. Наприклад, деякі техніки дозволяють зменшити негативний вплив від фарби методом відступу від кореня або оформлення кольором лише окремих прядок.

Не менш важливим є правильний догляд за фарбованим волоссям. Використання спеціально призначених для цього шампунів, бальзамів та масок може збільшити стійкість кольору, а також відновити пошкоджену структуру волоса. Фахівці Fast Line Studio дадуть цінні поради щодо догляду за пасмами після фарбування. Крім того, у салонах мережі можна придбати оригінальні професійні засоби, які допоможуть зберегти здоров’я вашого волосся при багаторазовому фарбуванні. 

Обирайте кращий перевірений салон краси та довіряйте свою зовнішність лише професіоналом – це головна запорука безпечного фарбування та швидкого досягнення бажаного результату.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа