Facebook заблокував низку екаунтів відомих українських користувачів. Усі – опозиціонери

· 1 червня 2012

Facebook заблокував низку екаунтів відомих українських користувачів (оновлено)Як стало відомо Watcher, сьогодні у Facebook’у стали недоступними низка екаунтів відомих українських користувачів. Доступ до своїх екаунтів втратили, зокрема, журналісти Сергій Лещенко та Вахтанг Кіпіані, ведуча 5 каналу Тетяна Даниленко, головний редактор сайту durdom.in.ua Роман Шрайк.

Роман Шрайк розповів нам, що сьогодні вранці при спробі залогінитись у Facebook він побачив повідомлення про те, що його екаунт заблоковано з можливими варіантами вирішення цієї проблеми – зокрема, довести, що він реальна людина, а не бот.

Найімовірніше, одночасно велика група людей поскаржилась на вищезазначених користувачів, і спрацював механізм автоматичного блокування.

Про це ж написав в своєму твітері Вахтанг Кіпіані

Якесь “жывотное” написало на мене скаргу в ФБ, що я “несправжній”. Екаунт заблоковано, тепер мушу доводити, що я – це я…

Та Тетяна Даниленко:

“Фальшивий акаунт” – з’явилося пояснення.

Ми зараз намагаємось зв‘язатись з представником Facebook.

Оновлено 14.30: Катерина Скоробагатова, керівник представництва Facebook в Росії та Україні, повідомила, що наразі в компанії намагаються з’ясувати причину блокування.

Оновлено 14.40: Facebook оперативно спрацював. Екаунти Кіпіані, Даниленко та Лещенка вже відновлені.

Джерело: http://watcher.com.ua

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа