Екс-мер Слов’янська Неля Штепа об’явилася в Красному Лимані

Після того, як в Слов’янськ увійшли українські війська, з полону була звільнена екс-мер міста Неля Штепа. Всі спроби вийти з нею на зв’язок не увінчалися успіхом, а Неля Штепа зникла з міста. Сьогодні стало відомо, що після звільнення вона перебуває на одній з баз відпочинку під Красним Лиманом. Про це повідомляє видання «Лиманська сторона».

Краснолиманська газета зв’язалася з міським головою Леонідом Перебийносом, який підтвердив, що вона в даний момент відновлює здоров’я на базі відпочинку «Казка озера».

Нагадаємо, що Неля Штепа, за словами самих жителів Слов’янська, була «людиною Близнюка та Азарова» і активною прихильницею Росії.

Так, під час захоплення міськвідділу міліції озброєними людьми 12 квітня мер міста закликала не провокувати людей в камуфляжах, щоб уникнути бійок. Вона говорила, що загарбники на боці народу і таким чином показують свою незгоду з Київською владою.

Штепа 1

Штепа 2

Після захоплення будівлі міліції вона виїхала в Артемівськ на консультацію до міського голови. 13 квітня Штепи не виявилося на місці, і «народним мером» проголосив себе Пономарьов. Він фактично керував містом, у той час як Штепа тільки номінально виконувала свої зобов’язання і підписувала документи.

Штепа також виходила на площу 9 травня і закликала городян прийти на «референдум» 11 травня.

Штепа 4

Штепа 5

«Ми будемо проводити референдум. Те, що відбувається у нас, говорить про те, що владі України необхідно задуматися … Слов’янськ вважає Росію своїм старшим братом, ми – Донбас і росіяни – рідні по крові, і ми не будемо воювати з Росією. Ви чуєте, городяни на вулиці скандують «молодці», київська влада повинні почути, що народ хоче діалогу, хоче стабільності, миру і порядку », – так висловлювалася Штепа в інтерв’ю LifeNews.

Штепа 3

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа