Директор Національного музею-меморіалу “Тюрма на Лонцького” Руслан Забілий презентує порадник «Право на правду» в Острозі

ПРЕС-АНОНС
Директор Національного музею-меморіалу “Тюрма на Лонцького” Руслан Забілий презентує порадник «Право на правду» в Острозі
12 квітня, четвер
історичний факультет
Національний університет «Острозька академія»
14:00

Як дізнатися, хто співпрацював із КГБ? Де знайти відомості про родичів, засуджених у часи СРСР? Як правильно написати запит?

Усіх зацікавлених отримати відповіді запрошуємо на презентацію довідника «Право на правду. Практичний порадник із доступу до архівів». Подія спільно організовується Центром досліджень визвольного руху та Національним університетом «Острозька академія».

Під час заходу відбудеться дискусія з участю — Руслана Забілого, директора Національного музею-меморіалу “Тюрма на Лонцького”.

Ознайомитися з текстом порадника в електронному форматі можна тут: http://cdvr.org.ua/sites/default/files/archive/posibnyk_pravo_na_pravdu.pdf
Захід відбудеться в рамках проекту Центру досліджень визвольного руху «Доступ до архівів як право на суспільну пам’ять» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Інформаційні партнери проекту: інтернет-видання «Історична правда», портал «Право знати», Центр інформації про права людини, www.platfor.ma.
Партнери: Центр правових та політичних досліджень «Сім», Харківська правозахисна група, Національний музей-меморіал жертв окупаційних режимів «Тюрма на Лонцького», Львівський національний університет ім. І. Франка.

Received from:  [email protected] Wed, 11 Apr 2012 04:22:21 -0700 (PDT) X-Originating-IP: [94.244.184.162]

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа