Двоє бійців, поранені в районі Зайцево, вчасно евакуйовані (відео)

Двох бійців 43-го батальйону було поранено в результаті обстрілу терористами у населеному пункті Зайцеве Донецької області. Інцидент трапився в районі опорного пункту «Кріт 2». Один боєць отримав наскрізне поранення в районі плеча, хоча ворог цілив у голову. Як повідомив нам один з поранених бійців, терористи, що стріляли в них, були чеченської зовнішності.
новость
Наразі бійці перебувають в лікарні, за їх здоров’ям стежать лікарі. Весь 43-й батальйон продовжує займати свої позиції.

Відео тут:


Також щойно поступила інформація про ще декількох поранених. Достеменно відомо, що в одного військового в результаті мінного вибуху пошкодилась рука, за збереження якої зараз борються лікарі.
Нагадаємо, що раніше в районі Зайцевого був ліквідований терорист з Чечні «Ваха».
Дуже вдячні український авіації, яка в разі важкого поранення здатна оперативно доставити бійців до госпіталю, чим рятує життя українським військовим. А ми намагаємося допомагати нашій армії на фронті.
Хочемо зазначити, що буквально нещодавно російські терористи отримали підкріплення під Зейцевим
Зараз нам потрібно тримати наші позиції та не дати можливості ворогу пройти далі наших позицій.
Нагальні потреби на данний момент – це прилади нічного бачення, коліматорні пріціли, та два тепловізори.

Ви можете контролювати рух кожної копійки онлайн: наша унікальна система звітності підключена до банківського рахунку. Також ми вимагаємо від військових частин офіційно ставити на баланс все придбане на народні кошти обладнання і проводимо регулярні ревізії. Тому крадіжки та повторні замовлення неможливі. Війна – не виправдання для марнотратства! Кожна ваша пожертва під нашим пильним контролем. Кожна ваша пожертва наближає Перемогу.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа