Думки учасників щодо того, що ж справді відбувалося на Грушевського

Негайно!
Всі хто має знайомих на Грушевського.
Так званий “правий сектор” чи хто там розігрівав міліцію зникають.
Зараз тут одні зіваки,журналісти і люди, які не знають що робити.
Ймовірно за кілька хвилин почнеться контратака Беркуту.
Або нехай відступлять на 100-200 метрів і перегрупуються або нехай ідуть звідти
Хто має віхід на “Самооборону” і Парубія нехай перегруповуються для відпору агресивному Беркуту.

Юрій Підлісний

Беркут стоїть непорушно. Дозволяє кидати в себе каміння петарди і палити автобуси. Невже не зрозуміло, що це для картинки. Картинки яка дозволить застосувати всю силу до Майдану. При чому сила з планом дій і чіткою метою, якої нема в тих що повелися на технологічну спецоперацію

Беркут отримав наказ виривати по 2-3 людини і пакувати в автозаки!- Оробець.

РЕПОСТ!!! Беркут на Інституцькій розташований в такий спосіб, щоб зробити пастку. Люди можуть пройти крізь кордон, упираються у другий кордон і, в разі атаки, можуть опинитися в оточенні. Всі назад на Майдан!

hrushew19-1-14

 

 

 

 

Natalka Zubar shared a link

Борис Захаров телефоном з вулиці Грушевського в Києві
Опозиція просто жувала соплі і народ обурений почав сам діяти.
Спочатку автомайдан почав абсолютно безглуздо пікетувати порожню Верховну Раду.
Потім підтягнулися футбольні ультрас і почалося силове протистояння.
Після цього простий народ, кияни та приїжджі, сприймає силове протистояння як нормальне, люди почали мочити молодих ВВшників, за якими ховається Беркут

ОПОЗИЦІЯ ЗІ СВОЄЮ ЗЛОЧИННОЮ БЕЗДІЯЛЬНІСТЮ НЕСЕ ПОВНУ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА ТЕ, ЩО ВІДБУВАЄТЬСЯ!!! А ВІДБУВАЮТЬСЯ МАСОВІ ЗАВОРУШЕННЯ! І БЕРЕ В НИХ УЧАСТЬ УЖЕ НАРОД, А НЕ ПРОВОКАТОРИ. НАРОДУ НАБРИДЛО ЖУВАННЯ СОПЛІВ!

Війна остаточно почалась. Вже ніякі закони не діють.

Годину тому я знімала на мобільний телефон роздачу гранат табуну Беркуту, голів зо 20. Гранати ці, нагадаю, зараз масово кидаються в українських громадян і викликають важкі осколкові поранення, хоча для Пшонки і Лутковської вони “світлошумові”.

Я підійшла по Грушевського з боку Ради. Вони чудово знали знали, хто я. Я не нападала ні на кого, стояла на відкритому місці з телефоном. На мене накинулась зграя з мінімум п’ятьох здоровенних беркутівців в масках і обладунку, збили з ніг, я впала на бруківку і сильно вдарилась головою, шолом врятував.

Трьох моїх захисників – чоловіків побили жорстокіше, по голові і по корпусу, від тяжких травм врятували шоломи і шапки. Телефон вибили з рук, розбили і відібрали. На мої крики “Чого ви мене б’єте, я ж вам нічого не роблю” вони з гиденькими смішками казали: “А ми тебе не б’ємо, ми тебе відтісняємо”.

Висновки:
– Війна вже повномасштабна. Не треба робити вигляд про суди, прокуратуру, вибори тощо.

– Врадіївку менти зрозуміли, посадили своїх. Врадіївка – це мінімально м’який формат, який Януковичу і його організованій злочинній групі зрозумілий.

– Перевертні з МВС отримали повний одобрямс на використання будь-яких методів захисту диктатури.

– Без Лідера спротиву протест має високі шанси втонути в крові, а держава – в диктатурі.

Yevheni Kuzmenko

О текущем моменте.
1. Всем друзьям-френдам, беспокоящимся о нашем с Maria Kuzmenko местонахождении-самочувствии: все в порядке. Надышались газу, я немного глуховат на одно ухо, замерз, в горле першит – а в остальном, прекрасная Маркиза, все хорошо.
2. С деньгами у Бати все явно зашибись: за несколько часов спалил годовой бюджет Харцызска на газе и светошумовых гранатах.
3. Яценюк и Тягнибок называют людей на Грушевского провокаторами? Пускай придут и скажут об этом 10-15 тысячам собравшихся. Я понимаю, что этим товарищам кушать омаров в Давосе гораздо приятнее, чем глотать газ с немалой частью собственного народа. Но хоть бы не показывали это так явно.
4. Да, эта заваруха, да, местами сомнительного свойства; да, в Раде, куда сейчас рвутся “провокаторы”, никого на это неделе не будет. Да, это “дерусь потому что дерусь”. Но разве не было написано на лицах выступавших сегодня Тягнибока и Арсения: я не хочу, я боюсь, я не умею – но я никогда в этом не признаюсь?
Люди это поняли и пошли сами. Люди, а не провокаторы.
Да, теперь все стало сложно и проблемно. Но с нашим вкрадчивым Портретом-гопником и его кризисными менеджерами – и не могло быть по-другому. Разве бизнес многих из них не заточен под то, чтобы создавать проблемы другим?

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа