Другий бізнес-табір для переселенців-підприємців: «Інструменти успіху: розвиток бізнесу в мінливих ринкових умовах»

22-24 квітня відбудеться бізнес-табір для вимушено переміщених осіб із Криму та східних областей України, які прагнуть розвинути свій бізнес та отримати практичні інструменти для вирішення існуючих бізнес-проблем, нові знання та корисні знайомства.

38 учасників із 9 областей України пройшли конкурсний відбір на тренінг – 18 учасників з Київської області, 19 – з різних областей України (Вінницька, Донецька, Дніпропетровська, Житомирська, Львівська, Луганська, Харківська, Черкаська).

Всі учасники мають активний бізнес в різних сферах.

Бізнес-табір є елементом комплексної програми «Підтримка самозайнятості переселенців». Навчання проводиться власниками бізнесу та експертами-практиками по таких напрямках – маркетинг, інтернет-маркетинг, фінансові основи побудови бізнесу, побудова продажів, правові основи розвитку бізнесу, Networking, та інші.

Бізнес-табір сприятиме розвитку підприємництва в Україні, вважають організатори заходу. Це одна зі складових ефективного росту економіки та запорука вирішення широкого кола соціальних і економічних завдань в Україні.

12993339_2152424611562769_8163625266509886286_n

Подібний захід проводився в 2015 році – 30 переселенців ознайомилися з основами розвитку власної справи, отримали 4 місяці менторської підтримки.

Також, 8-10 квітня 2016 року в с. Підгірці пройшов перший бізнес-тренінг за проектом підтримки самозайнятості переселенців, в ньому взяли участь переселенці, які починають бізнес з нуля. 5 учасників, що переможуть у конкурсі бізнес-проектів, зможуть отримати грантову підтримку власних проектів.

Захід пройде в готельному комплексі “Сенаторз Парк” (Київська обл, Обухівський р-н, с. Підгірці, вул. Боровкова, 92).

І все це – на американські гроші: Захід виконується ГО «КримSOS» в рамках Української ініціативи зміцнення громадської довіри (UCBI), яка фінансується  Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа