Доля уряду Яценюка вирішуватиметься сьогодні в 19.30 у Порошенка

Президент України запрошує керівників парламентських фракцій і груп на нараду.

Про це під час Погоджувальної ради повідомив народний депутат України, Представник Президента у ВР Степан Кубів.

«Минулого тижня, в четвер керівники фракцій і груп просили зустрітися з Президентом України. Проведення такої зустрічі, я, як представник Президента, підтверджую. Зустріч відбудеться сьогодні о 19:30. Саме послідовна чітка співпраця між Президентом і Парламентом, керівниками фракцій і груп дозволяє нам бути ефективними в реформуванні України», – сказав Кубів.

Він також додав, що сьогодні є запит в суспільства на повне перезавантаження уряду.

«Будь-яка реформа, яка не проваджувалася, не викликає в людей довіри і важко буде найти підтримку в залі Парламенту. Момент для оновлення Кабміну упущено і тому необхідно невідкладно створити новий уряд і припинити міжпартійну боротьбу, яка доводить до складнішого життя кожної людини». – відзначив Кубів.

Крім того, Представник Президента повідомив, що Президент застосував право вето до Закону про електронні декларації.

«Президент направив пропозиції до Закону, які погоджені з ЄС та громадкістю, а також депутатами. Ми маємо час вийти з єдиною думкою, щоб не забирати право в людей отримати безвізовий режим. Глава держави визначив законопроект як невідкладний. Петро Порошенко зазначив, що пропозиції, розроблені з допомогою депутатів, Комітетами, АП, громадянським суспільством є підтримані ЄС», – підкреслив Кубів.

Джерело: поштова розсилка Верховної Ради

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа