Долучайся до Самооборони Євромайдану!

Для безпеки мирних мітингувальників від можливих провокацій та нападів з боку «тітушок» або Беркуту, на Євромайдані діють спеціальні загони самооборони. Серед їх учасників представники різних громадських організацій, зокрема Євронаступу, Молодіжного Націоналістичного Конгресу та просто молоді хлопці яким небайдужа доля Євромайдану та його активістів. Мобілізаційний центр самооборони очолює один з ініціаторів кампанії «Євронаступ» Андрій Левус.

«Бажаючих долучитися до наших загонів досить багато, ми проводимо детальний інструктаж по тому, як потрібно діяти в екстремальних випадках, щоб в разі чого кожен з наших активістів зміг замезпечити безпеку оточуючих», – розповідає Левус.

 

Сьогодні вночі 500 членів самооборони на чолі з комендантом наметового містечка Андрієм Парубієм пройшлися організованою колоною і відвідали блок-пости «Беркуту» біля Кабміну, Адміністрації президента, а також місце дислокації так званих «тітушок» біля Верховної Ради України. Цей рейд отримав назву «Нічний патруль».

«Тепер вони знатимуть, що нас багато, і ми не дамо повторитися подіям 30 листопада, коли Беркут безжально бив беззахисних студентів», – обіцяє Левус.

Ти також можеш долучитися до наших загонів!

Запис до Самооборони Майдану здійснюється цілодобово ліворуч від сцени, у жовтих наметах з надписом «За європейське майбутнє».

Щодоби о 00:10 за Стеллою Незалежності відбувається розподіл вже зареєстрованих новобранців по сотнях.

Приєднуйся, революції потрібні солдати!

До перемоги!

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа