Документальний фільм ВВС “Теорії змови: Хто збив МН-17?” потрапив під російську операцію інформвійни

З огляду на висвітлення ЗМІ документального фільму ВВС “Теорії змови: Хто збив МН-17?”, який буде показано на BBC Two 3 травня, пресс-служба ВВС заявила:

УТОЧНЕНИЙ TEКСТ

“Газета Sunday Express неправильно інтерпретувала цю програму. На відміну від заголовку публікації, насправді експерти розповіли програмі, що український бойовий літак навряд чи міг збити МН-17, тому що такі літаки не можуть літати на такій висоті.

Цей неупереджений документальний фільм збалансовано подає різні точки зору, висвітлюючи різні теорії, вибудувані довкола трагедії МН-17, включно з свідченнями за і проти причетності до катастрофи Росії, України та ЦРУ. Фільм так само вивчає в деталях висновки офіційного розслідування цього інциденту Нідерландами, які надають переконливі свідчення, що літак упав через потужний удар ракети земля-повітря”.

Тепер рабин повинен пояснити усій синагозі, що в нього немає дочки. Ми це все проходили один раз в Україні щойно після збиття Боїнґа, і пояснювали, що штурмовики на висоті 10 км. не літають. Тепер в ту ж історію з путінськими ботами втягнулась Бі-бі-сі 🙁

Оригінальна заява прийшла з цієї пошти: Received: from mailout0.cwwtf.bbc.co.uk (mailout0.cwwtf.bbc.co.uk [132.185.160.179]); Mon, 25 Apr 2016 17:46:37 +0300

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа