Документальний фільм “Бандерівська столиця”про село Космач 17 квітня у Львові

Шановні  Львів’яни і гості міста!


17 квітня 2013 року продовжується показ документально- історичних фільмів про визначні події історії України та стрічок, що формують історичну пам’ять українців із циклу «Історія в кадрі» в рамках реалізації спільного проекту Громадського руху «Зарваницька ініціатива», Національного музею-меморіалу жертв окупаційних режимів “Тюрма на Лонцького” та Львівської обласної універсальної наукової бібліотеки.


Покази відбуваються

щосереди з 15-00 до 16-00

у приміщенні ЛОУНБ (читальний зал)

за адресою: м. Львів, просп. Шевченка, 13

17 квітня демонструється документальний фільм “Бандерівська столиця” (про сотенного УПА М. Симчича – Кривоноса) (2008) Режисер: Сергій Цимбал Перший телеканал “Відкрита зона”

Документальний фільм “Бандерівська столиця”, якою є село Космач в Івано-Франківській області, розкриває перед глядачами нові сторінки української історії, які присвячені боротьбі українських повстанців з радянськими каральними загонами НКВС.

Березівська сотня Мирослава Симчича (Кривоноса), що входила до складу Карпатського куреню, стала головним героєм фільму.

Гостросюжетний документальний фільм, побудований на достовірних фактах і свідченнях очевидців та учасників, переносить нас в період відчайдушної боротьби загонів УПА за незалежну Україну.

Слава Україні та її Героям!


Запрошуємо всіх бажаючих в бібліотечний кінозал.

Адміністрація

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа