Добровольця АТО звільнено з-під варти завдяки зусиллям побратимів з “Вільних Людей”

unnamed(6)

27 лютого в ході судового засідання щодо обрання міри запобіжного заходу, керівник Проводу організації Вільні Люди, народний депутат України Андрій Левус взяв на поруки воїна АТО, бійця 14-та сотня самооборони Майдану “Вільні Люди” Якименка Дмитра.

Треба зазначити, що суд розглядав клопотання про домашній арешт Дмитра. Однак, завдяки злагодженій роботі юридичного департаменту “Вільних Людей”, а також підтримці побратимів, хлопець зараз на свободі, зі своєю дружиною та донечкою.

“Дмитро на днях став учасником конфлікту з гопниками, дав їм відсіч і опинився за ґратами. Впевнений, що слідство встановить винних і Дмитро залишиться на волі. Дякую принагідно адвокату, судді й прокурору. “Вільні Люди” взяли на себе юридичну підтримку і реабілітацію Дмитра”, – зазначив Андрій Левус.

“Ми не кидаємо своїх. Своєчасна та якісна правова допомога, включення на захист бійця нашої спільноти та народних депутатів – дають змогу відстояти свободу побратима”, – додав керівник юридичного департаменту “Вільних Людей” Олексій Бежевець.

Дмитро Якименко, боєць 14-ої сотні Самооборони Майдану “Вільні Люди”. З Майдану пішов на фронт, служив в Національній гвардії України з березня по серпень 2014 р. –  Батальйон імені генерала Кульчицького, потім Збройні сили України – 42-й батальйон територіальної оборони, згодом 131-й окремий розвідувальний батальйон до травня 2015 року.

unnamed(7)

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа