Добровольчий підрозділ “Вільна Україна” приступив до захисту столиці

275661897_270792228560119_5303496894697039524_n

10 березня біля собору Святої Софії відбувся збір бійців добровольчого формування територіальної громади “Вільна Україна”.
З першого дня повномасштабного вторгнення Рух Опору розпочав розгортання сил та проведення спеціалізованих заходів націлених на підготовку бійців і їх вміння вести активні бойові дії в столиці.
Добровольче формування “Вільна Україна” діє на підставі Закону України “Про національний спротив”, створене наказом Командувача Сил ТрО і є складовою сил Територіальної Оборони.
“Ворог у нашому Києві, зариться на святу Софію, на Майдан, политий кров’ю українських героїв. Ми повинні мобілізуватися, перетворити Київ на фортецю. У кожному районі створюються формування, добровольчі загони, які діють відповідно до законів України і в координації із Територіальною обороною та військовою адміністрацією міста Києва. Прийшов наш час, громадяни, об’єднатися”, — зазначив Андрій Левус, координатор Руху Опору “Вільна Україна”.
“В нас одна мета: знищити москалів, щоб духу їх на нашій землі не було. З цього моменту, наш підрозділ приступає до виконання основного завдання — ліквідації ворога”, — звернувся до добровольців командир підрозділу “Вільна Україна” полковник Захар.
Добровольці підрозділу “Вільна Україна” дали присягу українському народу обороняти Україну, захищати суверенітет і територіальну цілісність, дбати про безпеку громадян України.
Командування Руху Опору звернулось до інших регіонів: “Столиця одна на всю Україну. Поки синьо-жовтий стяг над Майданом, над Печерськими пагорбами — Україна є. Вирушайте на захист серця Батьківщини і разом ми перейдемо в наступ, і разом переможемо”.

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа