До Небесного війська доєдналися пʼятеро воїнів з Рівненщини

🕯️Рівненська громада провела в останню земну дорогу Героя Володимира Легкого.
Чоловік народився в 1975 році в Калінінградській області. У 1979 році сім’я повернулася в Україну, в місто Рівне. Навчався в 12-й школі. У 1999 році Володимир проходив військову службу. Коли ж розпочалося повномасштабне вторгнення, чоловік долучився до лав ЗСУ, з січня 2023 року. Служив у Дніпропетровській, Донецькій, Харківській областях на передових позиціях. На жаль, 48-річний молодший сержант Володимир Легкий загинув 19 лютого 2024 року на Харківщині під час виконання бойового завдання із захисту України.
🕯️Сарненщина провела в останню дорогу Захисника Анатолія Крота.
Чоловік народився у 1973 році, проживав у селі Труди Степанської громади. Мужньо захищав суверенітет України на Херсонському напрямку. На жаль, військовий помер під час виконання завдання на бойовому посту. У Героя залишились дружина на четверо дітей.
🕯️Віталій Гронь народився 24 жовтня 1976 року, проживав у селі Стара Носовиця Тараканівської тергромади.
Службу у Збройних Силах України проходив на посаді стрільця стрілецького відділення. На жаль, Герой загинув 19 березня під час виконання бойового завдання на Луганщині.
🕯️Володимир Станіславчук, 1982 року народження, житель села Савчуки Козинської тергромади.
На жаль, солдат Збройних Сил України загинув 21 березня 2024 року під час виконання бойового завдання в Донецькій області.
🕯️Михайло Безкоровайний народився 18 червня 1985 року.
Чоловік із сім’єю переселився у Радивилівську тергромаду з Харківщини, у село Підзамче. Був мобілізований у квітні 2023 року. Службу у Збройних Силах України проходив на посаді командира відділення протитанкових ракетних комплексів роти вогневої підтримки. На жаль, захисник загинув 5 березня 2024 року під час виконання бойового завдання в районі Донецької області.
Щирі співчуття рідним і близьким! Вічна та світла пам’ять Воїнам!

Рівненська обласна державна адміністрація

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа