До Дня Соборности СКУ проводить акцію “Україна єдина”

unnamed

Від імені багатомільйонної української діаспори, вітаємо з Днем Соборності України – Днем Злуки. Щороку в цей день Світовий Конґрес Українців проводить всесвітню акцію «Україна Єдина».

Події Злуки українських земель та січневих актів 1918 і 1919 років стали кульмінацією багатовікової боротьби нашого народу за єдність та самовизначення і свободу. Ці події вибудували підґрунтя для відновлення незалежності України в 1991 році та для нинішньої єдності українського народу в протидії російському агресору.

Упродовж століть вірні сини й дочки українського народу відстоювали незалежність та єдність України. Їх непохитна віра в належне місце нашої Батьківщини серед вільних держав світу надихає нас і сьогодні.

Щороку в січневі дні ми схиляємо голови перед тими, хто віддав життя заради цієї шляхетної мети. Ми вшановуємо сучасних українських героїв, які мужньо захищають єдину й соборну Україну для майбутніх поколінь.

Тож нехай їхній безкорисний героїзм надихає нас до ще активнішої праці, яка допоможе прискорити деокупацію Криму і Донбасу, припинити війну проти українського народу та розбудувати Україну як справді демократичну та заможну державу. Україна Єдина!

Слава Україні! Героям Слава!

Долучайтеся до акції  СКУ “Україна Єдина”

1. Завантажте і роздрукуйте листівку з гаслом українською або англійською мовами (дивіться нижче)
2.Зробіть фото з листівкою так, щоб було видно Ваше обличчя
3. Поширте своє фото на фейсбук з  #UnitedUkraine2021

Завантажити листівку

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа