До дня народження І.Білозіра та В.Івасюка, у Львові проведуть спортивну гру з музичним присмаком

24 березня у Львові, відбудеться квестове змагання, приурочене 57-й річниці з дня народження Ігора Білозора та 63-річниці з дня народження Володимира Івасюка.  Як зазначають організатори, Молодіжне Об’єднання “ГРАНІТ”, формат заходу поєднує логічні ребуси, рухливість, використання біографічних фактів з життя В.Івасюка та І. Білозора, тощо.

Проведення подібних акцій, як відзначають організатори, – це оригінальний спосіб спонукати молодь до поглиблення своїх знань про видатних українців, а також ефективна пропаганда активного способу життя та відпочинку. Таку гру у Львові проводять вже не впреше.

“У таких змагах присутній саме елемент гри, що органічно поєднує фізичне та розумове навантаження  – коментує Андрій Мочурад, член Молодіжного Об’єднання “ГРАНІТ” – За інших умов, мабуть важко було б поєднати музику й спорт, але такі змагання куди цікавіші та ефективніші для молоді, в порівнянні наприклад з урочистими академіями. Також вагомим є гідне вшанування композитороів, адже фактично обоє загинули через свої патріотичні переконання від антиукраїнських елементів. Саме тому, логотипом змагу є переплетений скрипічний ключ та тризуб”

“На переможців чекає гарний призовий фонд, від музичних та молодіжних магазинів міста – кмітливість та спритність повинна належним чином заоохочуватись.

Ми передбачили призи за перші три місця” – додає один з організаторів, Михайло Малкуш -Ми даємо можливість вибору послідовності виконання завдань, які охоплюють ті місця у Львові, що пов’язані з Івасюком та Білозором. Це в свою чергу має й краєзнавчий компонент і розвиває у підлітків самостійність, вміння особисто приймати рішення”.

Старт гри 24 березня, о 12.00 біля Ратуші (пл. Ринок, 1).

Зареєструватись на гру та підчитати потрібні для гри матеріали можна на сайті організаторів  mogranit.org.ua.

Прес-служба МО “ГРАНІТ”

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа