Дніпряни та одесити протистоять російському реваншу та капітулянтським намірам влади

rok4

Дніпро

Вчора активісти Руху Опору Капітуляції завітали до міської ради Дніпра та передали звернення з закликом засудити так звану «формулу Штайнмаєра». Активісти обіцяють здійснити повторний візит до міськради, коли відбуватиметься сесійне засідання ради.

Також активісти РОК в Дніпрі заявляють про методичний тиск на них з боку обласної ради Дніпропетровщини. Так, після початку роботи штабу Руху Опору Капітуляції у хабі «Медіапростір», представники облради почали вимагати в орендаря – ГО «Інфопростір» – негайно звільнити будівлю.

В понеділок представники комунальної служби навіть спробували вигнати активістів з приміщення, намагалися здерти банер Руху зі стін будівлі. Їх зупинили, було викликано поліцію. Протистояння триває.

Одеса

Рух Опору Капітуляції Одеси звернувся до мера міста Геннадія Труханова з листом, яким вимагає пояснити призначення проросійського колаборанта Віталія Барвіненка заступником Одеського міського голови.

В РОК Одеси зазначають, що Барвіненко є одним з творців проросійського угрупування “Народна рада Бесарабії”. В свою чергу керівником цього утворення була помічниця Барвіненка Олена Гліщинська (Романова).

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа