Дніпропетровський погром очима фанатів Дніпра

Переклад з російської УІС

Поки ще свіжі в пам’яті події під дніпропетровської ОДА 26.01, хочеться розставити всі крапки над “i” і висловити спільну думку з цього приводу.
Події, як для Дніпропетровська, відбулися неординарні.
У місті, яке “політично стабільне” під прапорами правлячої партії не один рік, сталося неймовірне – без будь-якої організації, без політичних гасел і закликів, без всієї палітри різномастих прапорів політичних сил люди вийшли на вулиці сказати “ДОСИТЬ!” під одним єдиним стягом – прапором вільної і незалежної України. І таких людей виявилася не одна тисяча. Як з’ясувалося, місцева влада боїться таких людей – «інакомислячих», здатних висловити відкрито свої претензії. Інакше як пояснити появу цілого стада продажних найманців з відомих охоронних агентств (КРОК, АЛЬЯНС -ГАРАНТ, А.Р.Е.С. тощо) і спортивних клубів міста, які при повному потуранні і сприяння міліції (яка нібито з народом) били і розстрілювали з травматичної зброї мітингувальників і перехожих. Як пояснити ті залякування та арешти якими зараз влада намагається задавити простих людей!? З яких пір приватні охоронні агентства, знявши з одягу всі опізнавальні відмітки, мають право відкривати вогонь по мітингувальниках з табельної зброї та бити їх палицями!?
Зараз ЗМІ, правоохоронці та представники політичних сил намагаються виставити мітингувальників в невірному світлі. Статті, сюжети по ТБ і заяви політиків як під копірку про “фашиствуючих бандерівців, які приїхали автобусами з оплоту фашизму – Львова, щоб влаштувати тут погроми і повалення влади, поїдати російськомовне населення і розстрілювати за непокору”. Не варто вестися на такі дешеві історії, придивіться. У недільних подіях брали участь не “фашиствуючі бандерівці” а звичайні жителі Дніпропетровська. Які ходять в один супермаркет з вами, займаються з вами в одному спортзалі, сидять за сусіднім столиком в ресторані. Люди, яким набридло давати хабарі на кожному кроці, набридли ями на дорогах, набридло, що сплачені податки йдуть на збагачення корумпованих чиновників, на будівництво нових дач, на оплату послуг найманців, які їх же і б’ють за “неправильні” погляди, набридло те що прокурорські синки спокійно збивають людей на пішохідних переходах і гуляють на волі, набридли продажні суди, які виносять потрібні вироки, які дають родині Павличенко довічний термін за сфабрикованою справою. Ми не за політичні партії, Митний або Європейський союзи. Ми прості спортсмени, патріоти, менеджери, офіціанти, вчителі, студенти, роботяги з заводів яким не байдуже наше місто, країна і її населення. Ті, хто відмовився за гроші йти проти народу. Ми за наше майбутнє і за майбутнє наших дітей, яке зараз під загрозою, тому що в країні твориться беззаконня і свавілля.
Молодики, які себе так впевнено почували за спиною у беркута… Всі ті охоронці, Спортік, гопники, які за 100 доларів продали свою честь. Ми звертаємося до вас. Хороша мудрість говорить – Не плюй у колодязь, з якого п’єш. У даній ситуації ви, наші «співгромадяни», які себе вже іменують “Громадянської гвардією імені гаранта конституції”, харкнули у колодязь з такою силою і ретельністю, що розсьорбувати будете ще довго. Ви очорнили весь ваш спорт і згноїли самі себе. Ви дурні, які підписали собі вирок.
Любите тюремну романтику? Так знайте – ви ссучені. Ви стоїте з мусорами в одному ряду. З мусорами, якими керують бандити – та каста, якій не в масть працювати, якій в масть відібрати у бабусі пенсію в парадному, якій в масть відібрати у матері гроші в підворітті. Та масть, яка зараз вийшла на гігантські масштаби муток і віджимає майбутнє у вас і у ваших же майбутніх дітей.
Ви, саме ви, знищуєте Українську Націю та її майбутнє. Вся ваша суть – це ті 100 доларів, які вам платять за день ссученого. Вас опустили за 100 доларів. Ви продали свою землю і свій народ за 100 баксів.
У вас немає нічого. Ви – ніхто. Ви сто доларів, двійники Бенджаміна Франкліна. Незабаром мертві, як і він. Тільки в ганьбі і в гнилі.
Вас регіонали зіллють, в своїх шановних і улюблених зонах ви вже не зможете відповісти. Тому що ссучені.
І найголовніше – вас знищать.
Злі робочі мужики, кволі студенти та ботани, прості люди без поясів, розрядів і медалей.
Тому що ІДЕЯ сильніше будь-якого спорту, будь-яких м’язів і сильніше грошей.

Джерело: Рупор Северной Трибуны

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа