Для дітей-переселенців «Луганське земляцтво» організувало на весняних канікулах веселий і пізнавальний відпочинок

Для детей-переселенцев_html_dbfa0d18Протягом двох тижнів весняних канікул в Києві та Київській області Міжнародна громадська організація «Луганське земляцтво» організувала для п’яти сотень діток-переселенців можливість цікаво і пізнавально провести час. Луганські хлопчики й дівчатка змогли весело відпочити в розважальному центрі Happylon. Тут дітлахи вдосталь награлися на веселих атракціонах і ігрових автоматами.

Крім цього, діток-переселенців запросили до себе й інші давні партнери «Луганського земляцтва» – Київський академічний театр ляльок і кінотеатр «Сінема Сіті». У Театрі ляльок дітей чекала велика програма вистав – «Троє поросят», «Маша і Ведмідь», «Нові пригоди Піфа», «Чарівна лампа Аладіна», «Веселі ведмежата». Не менш цікавими були для дітлахів і нові повнометражні мультфільми «Робінзон Крузо», «Дуже заселений острів» і «Зоотрополіс».

Як запевнив керівник громадської організації Вадим Горан, «Луганське земляцтво» продовжить радувати дітей веселими екскурсіями і по закінченню канікул. Доречі, в минулому році в заходах, організованих Земляцтвом, взяли участь понад три тисячі дітей-переселенців.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа