Дітям учасників АТО зробили свято на фестивалі “Галицька лоза”

Галицька лоза-2

80 дітей учасників АТО взяли участь у святкуванні, яке організували ГО “Спілка виноградарів та виноробів Львівщини” (Роман Даниляк) спільно із Львівським Палацом мистецтв.

Веселощі, забави, конкурси та подарунки – це лише частина дводенного Львівського фестивалю винограду та вина «Галицька лоза», який днями відбувся на території найбільшого виставкового простору у центрі Львова.

Галицька лоза-1

Для дітвори, яку зібрав на святкування соціальний мегапроект «Мій тато захищає Україну», організували незабутнє свято. Малюки із задоволенням познайомилися із забавним клоуном Пунею (Ренат Вовк) та його прекрасною помічницею Оксаною Вовк із Шоу-театру «Ренокс». Веселуни вподовж кількох годин розважали малечу, створюючи їм дивовижні радісні емоції!

Галицька лоза-5

Розваги від несамовитого клоуна Пуні ставали все більше цікавими, коли той роздавав для діток подарунки від партнерів соціального мегапроекту «Мій тато захищає Україну».

Галицька лоза-7

До благодійної акції долучилися самі організатори фесту – ГО “Спілка виноградарів та виноробів Львівщини”, надавши для малюків солодощі та смачний соковитий галицький виноград.

Книжки для дітвори передбачили від Волонтерської спільноти «Книжки для поранених бійців АТО» (Наталія Швагуляк та Христина Стасів), а також ГО “Допоможи фронту” (Богдан Масляк).

Як завжди, до благодійних акцій соціального проекту «Мій тато захищає Україну» долучився ще один постійний партнер – Група компаній «Шувар» (Роман Федишин, Клавдія Гордієнко). Цього разу, реалізовуючи доброчинну акцію “Підприємці “Шувару” – дітям”, до такої ініціативи долучилася підприємець Торгового комплексу «Шувар» Тетяна Корольова, яка передала для дітей Героїв цінні подарунки!

Галицька лоза-8

Від соціального проекту «Мій тато захищає Україну» щиро завдячуємо кожному, хто підтримує благодійні ініціативи, розуміючи потреби дітей, батьки яких стали на захист нашої держави!

Сподіваємося, що благочинна участь кожного із добродіїв стане яскравим прикладом для кожної дитини, яка вже зараз відчуває на собі увагу та опіку, яку Ви щоразу так щиро їм щоразу даруєте!

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа