Дітям-переселенцям з окупованих територій привезли 16000 подарунків

Як повідомила прес-служба одеської мерії, 9 грудня до міста прибув гуманітарний вантаж від німецького благодійного фонду «Круглий стіл». Цей проект під назвою «Різдвяний конвой 2015» реалізується фондом у рамках міжнародної волонтерської акції «Діти допомагають дітям».

Всього у супроводі німецької делегації із 38 чоловік в Одесу прибуло 4 вантажівки з 16 тисячами подарункових наборів. Ця допомога призначена для дітей соціально незахищених категорій жителів міста і області, переселенців із окупованих територій і зони проведення АТО. За словами директора департаменту праці й соціальної політики міськради Олени Китайської, в територіальних центрах соціального обслуговування зареєстровано понад 20 тисяч переселенців, із них 7 тисяч – одинокі люди і діти, що перебувають під опікою соціальних служб міста. «Безкорисливу цільову допомогу нам уже не в перший раз надає німецький благодійний фонд «Круглий стіл», – каже К.Китайська. – Раніше, у переддень різдвяних свят цей фонд у рамках акції «Діти допомагають дітям» привіз і роздав дітям із малозабезпечених сімей Одеси 12 тисяч подарунків. А перед цим фонд в якості гуманітарної допомоги передав місту медичне обладнання».

З нагоди прибуття гуманітарної допомоги актовій залі міського центру соціальних служб для родин, дітей і молоді відбулася прес-конференція, в якій взяли участь представники міськради, благодійного фонду «Круглий стіл» Німеччини, посольства Німеччини і представники німецької общини в Одесі. Для учасників заходу школярі представили свою концертну програму, а по завершенні виступу юні артисти першими отримали різдвяні подарунки.

Сергій Горицвіт

Відео: https://www.youtube.com/watch?v=_pfZDfg3G40

1 Одеські школярі сфотографувалися на згадку з організаторами благодійної акції

Одеські школярі сфотографувалися на згадку з організаторами благодійної акції

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа