Діти учасників АТО побували на виставі у Львівському державному цирку

У рамках співпраці соціального мегапроекту «Мій тато захищає Україну» із Львівським державним цирком, діти учасників АТО мали можливість відвідати виставу «Форсаж талантів», де отримали повно нових позитивних вражень і щасливих емоцій.

Цирк-1

Малюки із захопленням переглядали напрочуд цікаві номери, які представили артисти на арені єдиного в Західній Україні державного цирку.

Цирк-2

І дивуватися було чому! Адже тут відбулося справжнє байкерське шоу в супроводі рок-зірки Родіона Титова, учасника телепроекту «Х-фактор», який отримав від суддів чотири «так».

Цирк-3

Також вперше перед публікою у Львові виступили тріо мотоциклістів із Бразилії, які одночасно виконали карколомні та шокуючі трюки на межі людських можливостей в одному шарі.

Цирк-4

Особливо заворожив своїм виступом фокусник-ілюзіоніст Олександр Гапич, лауреат Фестивалю «Магічні кільця» України. Талановитий чоловік запропонував глядачам кращі фокуси світу, продемонстрував, як відбувається телепортація людини або ж – як можна збільшити предмети.

Цирк-5

У програмі виступів також був і акробатичний номер на мотоциклах «Ікарійські ігри» від півфіналістів конкурсу «Україна має талант» під керівництвом Володимира Кускова.

Свою майстерність також продемонстрували повітряна гімнастка Аліна Мірошниченко, лауреат Фестивалю «Молодий цирк України» (м. Київ», а також фіналісти телепроекту «Україна має талант» – Чемпіони світу із велотріалу.

Як завжди, ці та багато інших номерів, які в своїй програмі представив Львівський державний цирк, вкотре подарували радість своїм маленьким відвідувачам!

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа