Діти Героїв із Білоцерківського району Київщини вирушили на відпочинок до Кракова

Поїздка в Польщу-1

6 серпня група дітей учасників АТО та волонтерів із Київської та Львівської областей вирушили в прекрасну поїздку на відпочинок та реабілітацію до міста Кракова Республіки Польща.

Поїздка в Польщу-3

Таку нагоду забезпечили для діточок наших Героїв президент Міжнародного благодійного фонду «Жертвам війни в Україні» Христина Потапенко та керівник Білоцерківського благодійного фонду «Замкова гора» Олена Абрамова. До організації поїздки також долучилося й Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну», засновниками якого є Петро Колодій та Уляна Флишко.

Поїздка в Польщу-2

Перед дорогою до Польщі, на малюків чекали цікаві пригоди у Львові. Від туристичної компанії «Чудо-Тур» у подарунок дітлахи та волонтери отримали в подарунок цікаву екскурсію «Чудо-поїздом» по центральній частині міста.

Поїздка в Польщу-5

Емоційний контраст для маленьких гостей створили вежа Ратуші (чим завдячуємо Марті Іванишин, відділу промоцій міста Львова та директору ЛТК «Ратуша-сервіс» Володимиру Кіркіну) та підземелля «Львівської копальні кави». Завдяки начальнику 58-го Будинку офіцерів (м. Львів) Віталію Провозіну дітвора насолодилася переглядом цікавого мультика в кінотеатрі мережі «Кінопалац».

Поїздка в Польщу-12

До комфортного перебування діток із Київщині у Львові також долучився директор АТП «Міра і К» Микола Шкурган, забезпечивши перевезення діток по місту.

Поїздка в Польщу-6

Поїздка в Польщу-8

Поїздка в Польщу-11

За відпочинок в Навчально-реабілітаційному центрі «Мрія» І-ІІ ступенів завдячуємо директорові Галині Пирч. А щоби діти були сповнені силою та енергією, їх гостинно почастували в популярному ресторані швидкого харчування «Пузата хата».

Поїздка в Польщу-8

Сама ж подорож до Польщі для діток Героїв та волонтерів стала можливою завдяки добрій волі директора ТзОВ «Львівське АТП-14631» Андрія Думи, який забезпечив поїздку комфортабельним автобусом. До слова, ця людина вже не вперше долучається до благодійних акцій, даруючи діткам наших захисників можливість подорожувати Європою!

Поїздка в Польщу-9

Отож, задоволені львівською гостинністю дітки вирушили в дорогу, щоби провести неймовірний тиждень нових пригод та вражень у Польщі. Адже для них у Кракові передбачили напрочуд насичену та цікаву програму. Діти, зокрема, побувають у музеях та храмах, здійснять прогулянку на катері по річці Вісла, відвідають відомий польський замок Вавель. Окрім того, для українців проведуть піца-вечірку та пікнік на природі, а ще – солодкий вечір із тортиками.

Поїздка в Польщу-4

Щиро сподіваємося, що ця подорож назавжди залишить у пам’яті дітей приємні спогади, подаровані благодійниками як жест вдячності за подвиг їхніх батьків перед Україною!

Поїздка в Польщу-15

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа