Діджиталізація чи навмисна шкода київської влади: як блокується підтримка петиції щодо Бабиного Яру

191207663_849163395953765_2735804228283046271_n

Сервіс петицій припинив коректно працювати саме тоді, коли з’явилася петиція підтримки українського проекту меморіалізації Бабиного Яру. Посилання:
Юрій Гончаренко, член Координаційної Ради РОК:
Я веду постійну громадську діяльність на київському рівні: війни з комунальниками, поганим транспортом, нечесними чиновниками тощо. В цій боротьбі я постійно користуюся різними міськими сервісами, в тому числі – і сервісами петицій. Ніколи не рахував скільки я їх підписав, але – багато.
І от що я хочу зазначити, за моїми спостереженнями, сервіс петицій припинив коректно працювати саме тоді, коли з’явилась петиція “№10562 Ми вимагаємо підтримки українського державного проєкту комплексної меморіалізації Бабиного Яру”.
Я, маючи особистий кабінет киянина, яким користуюся вже кілька років, через який оплачую транспорт, наприклад, не можу підписати цю петицію (і інші також), бо верифікація через смс не працює. Після введення номеру телефону очікування смс стає нескінченним.
І навіть якщо збій в роботі сервісу петицій не пов’язаний з боротьбою за Бабин Яр та не працює через інші причини, він не працює вже майже місяць. При цьому на його функціонування йдуть кошти платників податків.
І в зв’язку з цим в наступні питання “як довго це триватиме?” до: Віталій Кличко, КБУ “Контактний центр міста Києва 1551”, Київська міська державна адміністрація – КМДА, Київська міська рада.
Питання до депутатів Київської міської Ради “Ви в курсі ситуації? Чи не варто це питання з’ясувати?”: Max Nefyodov Вадим Сторожук Alina Mykhailova Дмитро Білоцерковець Ярина Ар’єва Вадим Васильчук Леонід Ємець Dinara Habibullaieva Володимир Гончаров Oleg Kostyushko Вячеслав Непоп Олександр Погребиський та інших.
Чи це збіг – ми дізнаємося згодом. Тим не менш, нагадаємо, що в російському проекті меморіалізації Бабиного Яру дивним чином поєдналися російські гроші, українські агенти впливу, шахраї, фанати російських нацистів та просто ідіоти. Вибачте, якщо когось забув)
Натомість є український проект, який досі в очікуванні презентації. Детальніше розповідає Йосиф Зісельс (https://bit.ly/БабинЯр_проект).
Підтримайте відповідну реакцію громадськості на це безвідповідальне ставлення до сайту петицій, як інструменту комунікації громадян із владою:
Що треба зробити:
1. Зареєструватися в КБУ “Контактний центр міста Києва 1551” та на Урядовий контактний центр.
2. Залишити там звернення. Приклад “Понад місяць не коректно працює сервіс для підписання петицій. Я не можу підписати жодної петиції, адже процес блокується на етапі підтвердження телефону. Прошу звернути увагу, наявним петиціям додати 30 днів для підписання, а також надати публічну відповідь на цю ситуацію.”
3. Поширити інформацію серед друзів і знайомих.
Віталій Кличко, Київська міська державна адміністрація – КМДА – припиніть гратися, відновіть роботу сервісу петицій!
Додаємо інструкцію, як підписати петицію про підтримку Бабиного Яру в обхід телефонного підтвердження: https://bit.ly/інструкція_ПідписатиПетицію

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа