Деякі вбивства, вчинені під час Майдану, досі не розслідуються

Народний депутат  Олег Барна на засіданні Комітету з питань запобігання і протидії корупції підняв питання щодо вбивств на Майдані, які досі не розслідуються.

За словами парламентаря, досі не розслідуються деякі приховані факти злочинів, що  відбулися на Майдані, яким є свідки.

«В ніч з 23 на 24 січня два автобуси Беркуту без номерних знаків  вивозили тіла вбитих людей до крематорію на Байковому кладовищі. Питання стоїть в тому, чому правоохоронці досі не приділили жодної уваги подібним фактам, адже навіть по цьому конкретному факту є свідки», – наголосив народний депутат.

Також Олег Барна навів ще один випадок злочину, коли 18 лютого з  Маріїнського парку та вулиці Інститутської, тіла вбитих майданівців та поранені учасники мітингу перевозилися в Центральний військовий госпіталь, на поруки правоохоронцям.

«В цьому випадку також є відповідні свідки, які бачили ці події, і тут потрібно запитати саме з керівництва Центрального військового госпіталю та провести відповідне розслідування», – сказав Олег Барна.

Народний депутат наголосив, що хотів би отримати відповіді на ці запитання вже до наближчого засідання антикорупційного Комітету за участі представників правоохоронних органів.

Received: from webmail.uh.ua (webmail.uh.ua [93.190.43.23] (envelope-from [email protected])) Wed, 15 Apr 2015 16:23:42 +0300

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа