Десантники звільнили Круглик на Луганщині

Сьогодні воїни-десантники в ході виконання завдання з пошуку, роззброєння та знищення незаконних збройних формувань звільнили ще один населений пункт. Це – Круглик Луганської області. Про це під час прес-конференції в Києві заявив речник ІАЦ РНБО Андрій Лисенко.

В останні дні відбувається передислокація сил та засобів АТО на Сході України. Зокрема, здійснюється укріплення сил Нацгвардії у звільнених населених пунктах, де можливе проникнення або повернення диверсійних груп терористів з метою ведення ними підривної діяльності. Гвардійці беруть участь у заходах, які проводять місцеві органи влади щодо відновлення нормальних умов життєдіяльності мешканців та підтримують правопорядок у звільнених населених пунктах.

Продовжуються відверті обстріли наших позиції з території Росії. Так, сьогодні о першій годині дня протягом 20 хв. З боку Російської Федерації здійснювався артилерійський обстріл місцевості поблизу населеного пункту Амвросіївка, вогонь вівся з мінометів та установок «Град» по блокпостах українських силовиків.

Загалом протягом тижня наші прикордонні підрозділи обстрілювались 25 разів, з них 13 – з території Росії. Було зафіксовано 9 випадків порушення повітряного простору України вертольотами Російської Федерації і 10 – безпілотниками.

Джерело: mediarnbo

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа