Державні шахти волинського басейну погрожують перекрити Ягодинську митницю

Сьогодні рада голів первинних осередків Незалежної профспілки гірників України та Профспілки вугільної промисловості України ДП «Волиньвугілля» і ДП «Шахта №1 «Нововолинська» на спільному засіданні ухвалила рішення у випадку невиплати до п’ятниці, 11 грудня, заборгованої за 2,5 місяця зарплати вдатися до перекриття Ягодинської митниці.

Як повідомив голова первинного осередку НПГУ ДП «Шахта №1 «Нововолинська» Анатолій Мухомеджанов, учасники зібрання також вирішили 10 грудня зупинити роботу всіх шахтах регіону на одну годину, влаштувавши таким чином попереджувальну акцію протесту, рішення про проведення якої ухвалила Рада голів НПГУ 24 листопада ц.р. Гірники Волині разом із шахтарями всієї України цими заходами прагнуть добитися не лише виплати заборгованої зарплати, а й       привернути увагу влади до проблем вугледобувної галузі та запобігти повній її руйнації через припинення державної підтримки.

Конкретне місце перекриття Ягодинської митниці 11 грудня, час акції, кількість її учасників та інші технічні питання, за словами Анатолія Мухомеджанова, уточнюються та узгоджуються.

Джерело – інформаційний відділ Конфедерації вільних профспілок України

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа