Депутати та громада Рубіжного підтримали звернення до політиків «Єдність заради перемоги»

Голос прифронтових територій повинен бути почутим владою у першу чергу. Саме тому Луганщина стала першим регіоном, де представники «Вільних Людей» обговорюють з місцевою владою та громадою звернення до проукраїнських політичних сил.
2 лютого відбулась зустріч з депутатами Рубіжанської міської ради, аби заручитись підтримкою щодо відкритого листа до політиків та проведення національного круглого столу «Єдність заради перемоги».
kuzan3
«Українці, хоч представники місцевої влади, хоч звичайні громадяни, не повинні стояти осторонь державних подій. Ми мусимо тиснути на владу, адже ми її обирали і несемо за неї відповідальність. Саме так можемо виховати в собі громадську активність», – наголосив Сергій Кузан, заступник Голови Проводу «Вільних Людей».
Звернення до патріотичних політсил підтримали депутати міської ради Ірина Коваленко, Любов Чапова Олексій Ємець, представники різних фракцій.
Нагадаємо, 20 лютого у Києві відбудеться національний круглий стіл «Єдність заради перемоги», під час якого патріотичні політичні сили мають укласти документ і об’єднатись заради збереження держави.
kishka
Окрім цього, «Вільні Люди» зустрілись з молоддю Рубіжанського туристичного клубу, що займається національно-патріотичним вихованням юного покоління. Активісти презентували діяльність організації, розповіли про табори та заходи.
unnamed(2)
«Сподіваємось, що нам вдалось зацікавити молодь і вже найближчим часом жителі Рубіжного стануть учасниками наших молодіжних таборів. Від якісної роботи з дітьми залежить майбутнє цілої держави», – говорить Соломія Фаріон, член «Вільних Людей».

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа