Депутати придумали, як вберегти від призову хворих на онкологію

Народний депутат України Ольга Богомолець, разом з групою депутатів, підготувала звернення до  Міністра оборони України Степана Полторака та начальника Генштабу Віктора Муженка. Від Блоку Петра Порошенка звернення підписали народні депутати Іонова Марія, Луценко Ірина, Петренко Олег, Луценко Юрій, Козаченко Леонід, Мамчур Юлій, Антонищак Андрій.
 У своєму зверненні народні депутати закликають військові відомства країни звернути увагу на численні факти хабарництва у військкоматах – сума хабаря за звільнення від мобілізації коливається від 20 до 100 тисяч гривень, в залежності від регіону призову.
Також, зафіксовані випадки мобілізації хворих на наркоманію, алкоголізм, туберкульоз, онкозахворювання, що є недопустимим та шкодить національним інтересам України.
 Народні депутати просять Міністра та очільника Генштабу провести термінову реорганізацію військових комісаріатів країни і пропонують призначати на посади військових комісарів учасників АТО, в першу чергу бійців, що отримали поранення – особливо з ампутованими кінцівками, а також тих, хто має державні нагороди.
Джерело: Received from 78.111.186.80 (SquirrelMail authenticated user [email protected]) by webmail.uh.ua with HTTP; Wed, 11 Nov 2015 12:26:53 +0200
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа