Депутат зі столиці Чорногорії є “міжнародним спостерігачем” на виборах в росії

Генеральний секретар партії “Вільна Чорногорія” і депутат міської ради Подгориці Бобан Радович виконує роль “міжнародного спостерігача” на виборах президента Росії (фото 1).
Коментуючи цю інформацію, лідер цієї партії та Голова служби у справах громадян чорногорської столиці Владислав Дайкович заявив журналіста видання Pobjeda, що не бачить у цьому нічого суперечливого.
“Щодо моєї партії, то точно можете написати, що мені все одно, чи це комусь заважає. У нас є свої погляди, ми не є чиїмись підлабузниками, ми не залежимо від думок інших політичних суб’єктів, тому я не бачу, щоб у нас через це могли бути проблеми. Якщо хтось вважає, що ми повинні вибачитися, тому що ми хочемо співпрацювати з багатовіковим братнім партнером, таким як Росія, то це їхня проблема, а не наша», – заявив Дайкович.
Він описав свого колегу по партії Бобана Радовича, який буде спостерігачем на виборах у Росії, як “молоду людину, яка має власне ставлення та переконання”.
«Це людина, яка дотримується справжньої чорногорської традиції, і людина, яка читала твори наших правителів із династії Петровичів, і, звичайно, він абсолютно може бути спостерігачем на виборах у Росії», — наголосив Дайкович.
Він також повідомив, що представники Вільної Чорногорії перебувають у Росії, де беруть участь у молодіжному саміті в Сочі.
“І я пишаюся цим”, – сказав він.
Лідер Вільної Чорногорії каже, що санкції проти Росії, а також потужна антиросійська пропаганда в Чорногорії жодним чином не зобов’язують його, як він заявив, відвернутися від братнього народу.
“Більш того, я вважаю, що санкції Чорногорії проти Росії є однією з найбільших плям на обличчі нашої країни, особливо якщо взяти до уваги багатовікові відносини між нашими двома країнами. Я був вихований у традиційному дусі, а тому добре знаю, що думали правителі з роду Петровичів про імперську Росію і наскільки вони були вдячні за допомогу Росії у найважчий час нашої історії”, – зазначив він.
“Хай живе Росія, хай живе вільна Чорногорія”, – підсумував Дайкович.
У своїх публікаціях у соцмережах Дайкович публікуває фото та відео звіти зі своїх поїздок до Росії (фото 2).
Представники партії “Вільна Чорногорія” входили до списку правлячого “Руху Європа зараз” (Pokret Evropa sad) на останніх місцевих виборах в Чорногорії.
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа