Депутат від Краматорська розповів, чим обстрілювали його виборців

Сьогодні, близько 14.00 центральні вулиці міста Краматорська були обстріляні 15-ма залпами реактивних снарядів «Торнадо». Про це на брифінгу в кулуарах Верховної Ради повідомив Максим Єфімов,  обраний по мажоритарному округу у місті Краматорську .

«Під обстріл попали вулиця Вознесенська, проспект Миру, вулиця Марата, бульвар Краматорський. Крім попадань в антитерористичний центр, який перебуває на аеродромі, було вражено більшість житлових кварталів», – наголосив Єфімов.

Він також повідомив, що станом на 14.30 є інформація про 20 поранених та 5 загиблих.

«Однак, півгодини тому була інформація про 10 поранених, тому я думаю, що кількість загиблих значно більша, ніж та, яка зараз називається», – підкреслив народний депутат.

Максим Єфімов зазначив, що такі дії є неприпустимими. «Чому здійснюються такі обстріли?! Адже Краматорськ перебуває на відстані 80 кілометрів від зони бойових дій. До цього часу не було подібних обстрілів і тому необхідно зрозуміти, звернутись до військових – що сьогодні робити мирним мешканцям», – наголосив Єфімов.

Максим Єфімов також повідомив інформацію, що начебто обстріли здійснювались з району Горлівки, яка сьогодні перебуває під контролем бойовиків.

Народний депутат також повідомив, що вперше житлові райони були обстріляні реактивною системою «Торнадо» з дальністю польоту до 100 кілометрів.

Єфімов також запевнив: «Ми беремо на себе зобов’язання проконтролювати, щоб ці постраждалі, які зараз перебувають у лікарнях, отримали належну допомогу, щоб на будинки і квартири, яких вже нараховується близько 200 звернула увагу місцева влада. І ми будемо звертатися до уряду, щоб була надана допомога всім людям, які постраждали від обстрілу».

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа