Депутат: остаточний варіант Кабміну, з конкретними прізвищами, ми усі традиційно узнаємо за пару годин до голосування

Народний депутат фракції Партії «Блок Петра Порошенка» Вадим Денисенко розповів на телеканалі NewsOne, як іде робота над створенням нового уряду.

«Сьогодні на фракції БПП буде обговорюватися формування майбутнього Уряду. Це найважливіше на сьогодні питання. Ми повинні якнайшвидше, сьогодні чи завтра, проголосувати за новий Уряд», – сказав парламентар.

«Зараз ведуться перемовини з позафракційними депутатами на предмет їх входження до фракцій. Необхідно добрати 3-4 депутата, аби коаліція фракцій змогла висунути нову кандидатуру Прем’єр-міністра. Прізвища цих людей ми може взнаємо вже сьогодні ввечері», – додав Вадим Денисенко.

«Щодо ймовірних кандидатів до нового Уряду, то, наскільки я знаю, ведуться погодження тих чи інших кандидатур. Володимир Гройсман сьогодні на брифінгу чітко окреслив принципи, за якими він би хотів бачити формування майбутнього Кабміну. І один з головних – це те, що туди мають увійти люди, які будуть справжніми реформаторами у своїх галузях. Саме навколо цього ведеться найбільша дискусія. А остаточний варіант Кабміну, з конкретними прізвищами, ми усі традиційно узнаємо за пару годин до голосування», – зазначив народний депутат.

Джерело: поштова розсилка фракцій ВРУ

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа