ДБР вважає, що розслідування смерті судді, який ув’язнив Ріфмастера, буде коротким

dbr

З офіційної поштової розсилки ДБР [email protected] 17 вересня 2021 р. о 11:31

Слідство перевіряє всі можливі версії смерті судді Печерського районного суду Києва Віталія Писанця. Про це розповів в. о. Директора Державного бюро розслідувань Олексій Сухачов в ексклюзивному інтерв’ю агентству «Інтерфакс-Україна».

Це провадження зареєстровано за статтею 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство).

Олексій Сухачов повідомив, що працівники ДБР вже провели невідкладні слідчі дії, а також слідчий експеримент за участю осіб, які перебували на місці події.

Він зазначив, що наразі проведено судово-медичну експертизу та призначено ще декілька експертиз, за результатами яких будуть відпрацьовуватися слідчі версії.

«Усі учасники події перебувають у комунікації зі слідчими, тобто через дуже короткий проміжок часу ми поставимо крапку в цьому провадженні», — наголосив Олексій Сухачов.

Крім того, в.о. Директора ДБР підкреслив, що перевіряються всі можливі версії слідства, тому про виключення версії навмисного вбивства поки говорити рано.

«Якщо будуть отримані вагомі докази для підтвердження тієї чи іншої версії та виникне відповідна потреба — обговорюватимемо зміну кваліфікації», — додав в.о. Директора ДБР.

Нагадаємо, що 11 вересня 2021 року суддю Печерського райсуду міста Києва Віталія Писанця знайшли мертвим у селі Погреби.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа