Чубаров розраховує, що акція кримських татар примусить Росію залишити Крим

«Акція « Громадянська блокада Криму » продовжується і набирає свою силу. Вчора було зупинено рух вантажних автомобілів по всіх дорогах, які ведуть на півострів. При цьому пасажирське сполучення безперешкодне … Ніч пройшла спокійно. Жодна вантажна фура не досягнула півострова. Це близько 230 машин. Частина фур розвернулася і поїхала назад. З водіями не було прямих конфліктів, але були дуже гарячі і живі дискусії. Нам зрозумілі їхні мотивації і аргументи, ми ж пояснювали їм свою позицію. Проблема тут не стільки у водіях, скільки у фірмах, які відправляють товари. Водії будуть чекати вказівок від своїх роботодавців і ми це теж розуміємо », – розповів в ефірі 112 каналу про деталі акції лідер кримськотатарского народу Рефат Чубаров.

«Цією акцією ми, насамперед, звертаємо увагу міжнародного співтовариства, нашої держави, українського суспільства на те, що проблема повернення Криму не може бути відірвана від рішення інших проблем, пов’язаних з агресією РФ проти України. Наша акція є однією з тих форм, які змусять Росію покинути окуповану нею територію », – підкреслив народний депутат.

Також, Рефат Чуборов зазначив, що кількість учасників постійно поповнюється: на сьогодні це 400-500 чоловік на трьох пунктах

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа