Чубаров про блокаду: Крим перестав бути насосом, який висмоктував товари з України в Росію

За тиждень безстрокової акції з блокади Криму, жодна фура, жодна вантажівка не перетнули адміністративний кордон з аннексованим Кримом. Про це в ефірі 112-Україна розповів народний депутат, голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

Він також уточнив, що йде не продуктова, а громадянська блокада.

“Ми домоглися того, що Крим перестав бути гігантським насосом, через який перекидалися товари з материкової України на материкову Росію”, – зазначив Чубаров.

Голова Меджлісу також розповів, що за перші два дні блокади вдалося досягти взаєморозуміння з водіями вантажівок.

“Вони всі розвернулися і поїхали іншими містами материкової України, де вони можуть реалізувати свою продукцію”, – уточнив він.

Чубаров також визнав, що безстрокова акція по блокаді Криму була приурочена до початку Генасамблеї ООН, де плануються виступи Президента України Петра Порошенка і Президента РФ Володимира Путіна.

“Наше завдання не дати світові й думки, що можна домовитися за рахунок Криму, та ми, здається, це завдання вирішили, щонайменше для українського суспільства”, – зазначив він.

Нагадаємо, що 20 вересня о 12:00 на адміністративному кордоні з Кримом з боку материкової частини України розпочалася безстрокова акція по блокуванню фур та вантажівок.

Received: from 78.111.186.169 (SquirrelMail authenticated user [email protected]) by webmail.uh.ua with HTTP; Mon, 28 Sep 2015 12:33:43 +0300

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа