Чотирилапі переселенці з зони АТО заслужили на увагу волонтерів

unnamedПритулок «S.O.S.», що в Пирогові на Київщині, приймає багато тварин, яких волонтери і військові вивозять із небезпечних міст Донбасу. Тут утримується і чекає на нових господарів майже 2 сотні собак і кілька десятків котів. Це при тому, що кілька сотень місцевих тварин також отримують турботу і піклування у притулку.

Команда Всеукраїнської ініціативи «Не залишай нас в АТО» не могла пройти повз таку доброту і гостинність керівників притулку. Відтак, у перші тижні нового року, притулок отримав 250 кг смачного корму для вихованців від вітчизняного виробника, компанії «Kormotech», №1 у сфері харчування тварин в Україні. Корми для котів і собак мають стати смачним і, головне, корисним подарунком для чотирилапих, які мешкають у притулку.

«Отримали корм для наших тварин в притулку, – говорить Тамара Тарнавська, керівник товариства захисту тварин «S.O.S.». – І від їхнього імені та від імені працівників притулку щиро дякуємо за такий чудовий новорічний подарунок. Саме завдяки таким людям, як  керівництво «Kormotech», ми рятуємо життя тварин та створюємо їм нормальні умови для життя поряд з людиною».

Тим часом, Всеукраїнська ініціатива «Не залишай нас в АТО» продовжує відправляти гуманітарні вантажі на Схід, а також тим тваринам, яких вивезли із зони АТО. Готуються до відправки смаколики для собак, яких вивезли із небезпечної території добровольці батальйону «Миротворець». Також майже завершилась доставка у селище Седово, що на Донеччині. Загалом, понад 25 000 кг сухих кормів від «Не залишай нас в АТО» вже розвезені тваринам Донбасу протягом останнього року.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа