Чому в Одесі не відбувся “Русскій марш”

Що було вчора в Перлині біля моря та Південному Бандерштаті?

Вперше за багато років рузке марш не відбувся. І причин тому багато. Це сталось і завдяки спільним автопатрулям Правого Сектора та Самооборони. Це і завдяки небайдужим патріотам, які вчора в кількості приблизно чоловік 600-700 заполонили Соборку і, навіть, завдяки міліції, якої було під тисячу тільки на самій площі.
Недобита вата в кількості 15 калік вшанувала автомобіль “вольво” біля пам’ятника Катерині, поклавши на капот квіточки. Група ще з трьох апалчєнцев намагалась прорватись до Соборки, але чи то влучивші в них раніше 3 снаряди марки “водка”, чи то вроджений олігофренізм не дали їм пройти спокійно, і закричавши “бандєрифашізді”, вони розвернулись та втікли, як тільки почули гімн України. Як чорти від ладану.

Натовпи одеситів бігали по всьому місту в пошуках лугандонів, сепаратистів та інших ватномізких, але впіймано та доставлено до МВС були не всіх любителів “духовності”. Порадували менти, які забрали на каву в райвідділок бабусь з іконами путіна та православних святих, на які були навішені колорадські стрічки. Прямо ходячі маги 80 лвл.

Але як результат – вата забоялась та ридала крокодиловими сльозами у своїх “дружинах”, марш провели українські патріоти, затримали декількох сепарів. І головне, прямо підстава по-одеськи: величезні фінансові кошти з РФ пішли в нікуди. Сепаратисти-організатори в Одесі невідбувшогося маршу отримали значні кошти з Москви, щоб оплатити тітушкам їх присутність і т.д. Але все дарма, тепер ті гроші ті ж ватні “організатори” пропивають)
До вашої уваги фото “Ватніки агарчьонниє”.

Люблю тебе, Одесо!
Слава Україні!)

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа