Чому цей Алкомайдан слід було розігнати

Колеги, уточнюйте, не дезорієнтуйте українців – не Майдан, а Алкомайдан почали демонтувати. А Алкосотню – похмеляти і в наркодиспансери.

http://gazeta.ua/articles/politics/_v-kiyevi-pochali-znositi-majdan/573949

– “Влада зносить Майдан!”
– “Порошенко розганяє Майдан”,
– “Комунальники прибирають Майдан”,
– “Менти ліквідовують Майдан!”
– “Срочьная мабілізация!”
Почну з кінця цієї ранковоï істерики в фб.
Терміново хочете мобілізуватись кудись? Знайдіть найближчий до Вас військомат і вперед, а в центрі справляться без Вас. Хто справиться? Сподіваюсь, менти, комунальники, Порошенко і влада.
Для тих, хто в танку (чит. на дивані): Майдан зараз розігнати неможливо, бо Майдан або воює на передовій на Донбасі, або розганяє “Майдан”!
Мучить ностальгія за тим часом, коли вигук “Всі на Майдан!”, збирав сотні тисяч людей там? Коли всі були, як одне ціле? Коли були ще живі? Коли не було… До речі, про живих…
Сподіваюсь, новенькі бронежилети, каски та шоломи тих, кого сьогодні “розженуть”, ми хутко доставимо нашим героям на передову!

Теперішній Алкомайдан це відверте знущання над тим справжнім Майданом. Але треба визнати, що його переродження цілком природне і почалося не вчора. Для залишенців це вінець їхньої реалізації і вони будуть за це чіплятися до останнього. Не таємниця, що питання розчистки Майдану вже давно перетворився на бізнес і сотники торгували барикадами. Дозвіл на знос барикад обходився у круглу копійчину. Нашу, між іншим.
Додам ще одне спостереження – частина залишенців опинилася у петлі часу і потребують терапії, але проблема в тому, що конкретною психологічною травмою користуються маніпулятори, для яких контроль над центром столиці приносить конкретні дивіденди. Я не здивуюся якщо серед них буде багато колишніх.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа